Traveture
Her annonceres fælles gåture i kredsens

Gåtur 2. påske dag d. 28 marts
Vi mødes på parkeringspladsen nærmest vandet ved Bøtøskoven kl 13.
Vi går en fælles tur i skov og  ved strand, bagefter drikker vi vores medbragte kaffe.
Vel Mødt til en hyggelig tur.FEMØ MAJ 2015

I maj 2015 mødtes en masse foxterrier og nogle få norwichterrier på Kajen i Kragenæs. Målet var en tur til Femø, hvor Linda havde inviteret til gåtur fra havnen på Femø og hjem til hendes gård. Vejret kunne have været bedre, men det holdt heldigvis tør det meste af turen.

Ombord på færgen, stod det hurtigt klart at vi er mange der ikke kan læse, for da alle hunde og ejere havde bænket sig i den ene af de to saloner, stod det klart at vi havde valgt den salon hvor hunde ikke er tilladt. Heldigvis var der ingen andre passagerer der sagde noget og færgemanden tog det med et smil - så vi blev siddende.

Gåturen endte som sagt i Lindas have, hvor der var opstillet et telt, hundene blev parkeret rundt om i haven mens vi andre indtog vores medbragte mad.

Linda stod for hjemmebagt kage og kaffe/ te. Der blev vist rundt på gården og som afslutning på dagen, blev alle deltagere og hunde læsset op i øens eneste prærievogn og så fik vi en rundvisning på øen, ført an af Prærievognens ejer. Han fortalte med begejstring om øen. Enkelte valgte dog at gå tilbage til havnen og måtte så sande at det også blev en lidt våd tur og tilbage i Kragenæs kunne vi hastigt finde bilerne og køre hjem i regnvejr.

Tak til Linda fordi hun lagde hus og have til.  Tak til alle deltagere for en hyggelig tur
Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk er den del af Dansk Terrier Klub

Her får du let adgang til aktuelle hvalpekuld samt nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede opdrættere.